Letná 1, 831 03 Bratislava tomasovicova@gurman-club.sk

Adresa

Letná 1, 831 03 Bratislava

Telefón

Email

tomasovicova@gurman-club.sk

Termíny kurzov:
  • 9.-11.3.2020 - Svätý Jur
Cena: 495€ bez DPH
Program:
  • Sous-vide kuchyňa, varenie/prepečenie, konzervácia, príprava.
  • Polo-prepečená kačacia pečeň, artičoky, údené kačacie prsia a bazalka
  • Mladý kohút plnený gaštanmi, hľuzovkou a kačacou foie gras
  • Losos varený pri 37°c, jablko Granny Smith s yuzu a citrónovou šťavou
  • Losos pečený pri 42°C, okrúhlice (vodnice) glazované so zázvorom, lastúrniky a zelené jablko
  • Treska marinovaná s wasabi, yuzu a limetkou, zavinutá do Serano šunky a čierneho korenia z Kampotu
  • Holúbä z Mont Royal s hľuzovkou, tekvicou, krevetami Black Tiger a kešu orieškami
  • Jahňacie filety pečené pri 60°C, guličky z mrkvy, zelená fazuľka, chorizo a čerstvý rozmarín
  • Hovädzia sviečková na spôsob sous vide, dubáky, zelerové pyré s hľuzovkou a čipsami z fialových zemiakov
  • Opečené langustiny, thajská polievka z karí a kokosového mlieka
  • Exotická marináda z avokáda, arašídov a koriandru
  • Roľka z lososa na spôsob francúzskeho sushi, nioc mam a wasabi
  • Gambas pripravené vo woku, s jemným chorizom a zeleninou na kokosovom mlieku
  • Pečené rezance s chrumkavou zeleninou, čiernymi hríbmi a praženými arašidmi
  • Tatarák z mušlí Sv.Jakuba, ružová reďkovka, zelené jablko, wasabi a čierne olivy
  • Na panvici opečené mu‘le Sv.Jakuba, mušle, sparený špenát, karfiol, pesto a horec
  • Opečené mušle Sv.Jakuba, sparený špenát s ružovým cesnakom, paštrnák, pak-choi a na panvici opečené foie gras
  • Špeciálna Joquetová ustrica, hráškový krém so želatínou, jódová pena z ustricovej šťavy
  • Bretónska ustrica, hruška, zeler a marakuja, pena z cvikle
  • Príprava malých cake (ako náš biskupský chlebík)
  • Citrónový cake
  • Financier – koláč z bielkov a mletých mandlí
  • Madeleine – madlenky čajové maslové pečivo
  • Quatre quart – štyri štvrtiny – koláč z rovnakého množstva masla muky, cukru a vajec
  • Muffin au chocolat – čokoládový mafin
  • Brioche – vianočka
  • Pain au lait – mliečne pečivo

Pridajte sa k nám

Neváhajte a rezervujte si miesto v našej kulinárskej akadémii už dnes.