Letná 1, 831 03 Bratislava tomasovicova@gurman-club.sk

Adresa

Letná 1, 831 03 Bratislava

Telefón

Email

tomasovicova@gurman-club.sk

Termíny kurzov:
  • 20.-22.01.2020 - Svätý Jur
Cena: 395€ bez DPH
Program:
  • Balotínka z foie gras, kačacie prsia s Espelettskou paprikou, korenie z Phu Quoc
  • Crème brulée z kačacej foie gras, redukované porto s tenkým opečeným chlebom
  • Karfiolový krém, dokonalé vajce, beaufort, na panvici opečená foie gras, píniové oriešky a perly s hľuzovkovou náplňou
  • Na panvici opečená foie gras, šťava z kačice ochutená klinčekmi, granny smith na mede a vanilke
  • Na panvici opečená foie gras, karamelizovaný chlieb vo vajíčku so soľným kvetom a gastrická omáčka s citrusmi
  • Tekvicový krém, na panvici opečená foie gras, údená espuma a úlomky glazovaných gaštanov
  • Terina z foie gras s madagaskarskými krevetami marinovanými s espeletskýou paprikou_SK
  • Tlačenka z foie gras, anglická slanina, beaufort a čerstvá bazalka
  • Bravčová panenka marinovaná v sójovej omáčke, konfitované šalotky, guličky z mrkvy a dubákov
  • Holúbä z Mont Royal s hluzovkou, tekvicou, krevetami Black Tiger a kešu orieškami
  • Horné kuracie stehno pripravené na nízkej teplote, zelená šošovica, kávová vinegretka a zredukovaný teľací jus
  • Horné stehná z perličky marinované so sezamom, zázvorom a bazalkou, kuriatka, ľadové gaštany a zelená fazuľka
  • Chrumkavé kačacie prsia, jablko a med s koreninami, bobuľové ovocie
  • Kačacie prsia pripravené sous-vide, paštrnákové pyré, teľací brzlík, drvené lieskové oriešky
  • Pečený mladý holub, šťavnatá polenta, konfitované paradajky a na panvici opečené kuriatka
  • Krevety marinované s combavou, pražené rezance, bujón ochutený s kokosovým mliekom a gno gaï
  • Madagaskarská kreveta na pare, teľacia pena s čiernou hľuzovkou a dochrumkava upečená klobása melsat
  • Opečená Svätojakubská mušľa, špenát sparený na ružovom cesnaku, paštrnák, pok choï a na panvici opečená foie gras
  • Raviola z na panvici opečenej foie gras, thajský bujón s kokosovým mliekom a grilovaná Svätojakubská mušľa

 

 

 

Pridajte sa k nám

Neváhajte a rezervujte si miesto v našej kulinárskej akadémii už dnes.