Letná 1, 831 03 Bratislava tomasovicova@gurman-club.sk

Adresa

Letná 1, 831 03 Bratislava

Telefón

Email

tomasovicova@gurman-club.sk

Termíny kurzov:
  • 2. - 4.12.2019 - Bratislava
Cena: 395€ bez DPH
Program:

Vytvorenie fondov a jus, svetlý kurcí, tmavý kurací, teľací jus a vysvetlenie ich dôležitosti
Zeleninové čipsy a rôzne dekorácie
Príprava creme brulées s foie gras a kreviet s citrusmi, ako aj iný recept na báze kreviet
Príprava vine gretiek z pripravených omáčok
Príprava receptu s krevetami a vinegretkou z orieškov, balzamikom a teľacím jus pripraveným predtým
Ukončenie omáčok, spojenie ako aj varenie rôznych hydinových mias pre degustáciu
Ochutnávanie cremes brulées, príprava malých artičokou, konfitovaných rajčín, konfitovaného cesnaku
Príprava rôznych príloh
Pripravenie receptu s jednou urobenou prílohou na dekorovanie na tanieri
Práca s foie gras
Paštéta z foie gras s čerstvou hľuzovkou
Terina s foie gras s madagaskarskými krevetami marinovanými na Espeletskej červenej paprike
Kačacia pečeň na panvici, dusená biela fazuľa s cesnakom a hnedým jus
A mnoho dalších zaujímavých receptov

Pridajte sa k nám

Neváhajte a rezervujte si miesto v našej kulinárskej akadémii už dnes.